Нашите партньори

Европейски производители и доставчици
Проверен произход
Гарантирано качество

Emuca е международна компания за производство и дистрибуция на мебелен обков и консумативи за мебелното производство. Създадена през 1981г. във Валенсия(Испания), към днешна дата Emuca разполага със собствени офиси и складови бази в Испания, Португалия, Италия, Франция и Великобритания. Със своите повече от 35 години опит в бранша, Emuca са се доказали като надежден, сигурен и коректен партньор от световно ниво. Качеството на предлаганите от Emuca продукти е гарантирано както от независими лаборатории като CATAS, така и от екипа специалисти от Emuca, които тестват функционалността на отделните продукти.

ХАЛА ЕС ООД е официален представител на Emuca за България вече повече от 10 години! Нашият опит на Българския пазар в съчетание с качеството на предлаганите от Emuca продукти са превърнали името EMUCA в разпознаваем бранд – символ на качество и надеждност!

Продуктовото портфолио на Emuca включва продукти като системата за чекмеджета VANTAGE, водачите за чекмеджета със скрит монтаж SLIPPE, гардеробните системи PLACARD и SPACE+, серията панти с 3D реглаж X91 и много други!

Adelchi Ferrari S.P.A е един от най-дългогодишните и надеждни партньори на ХАЛА ЕС ООД.
Основана още през далечната 1947г. в град Леко, Италия фирмата е специализирана в производството на мебелни панти, водачи, плъзгащи системи, системи за чекмеджета и др.
Ferrari e производител сертифициран по ISO 9001(от 1997г. насам) и ISO 14001(от 2003г насам). Компанията има регистрирани над 200 международни патента като през годините Adelchi Ferrari S.P.A е получила многобройни престижни отличия от международни изложения като Interzum и други.
Благодарение на успешното ни и ползотворно партньорство вече повече от 15 години марката Ferrari е добре позната и разпознаваема на Българския пазар!

ХАЛА ЕС ООД е официален представител на Китайския производител MEATON за Българския пазар!

Зад бранда MEATON стоят повече от 18 години история! Започвайки като малка фабрика с 35 души персонал през 90те години и достигайки до наши дни с четири фабрики и над 2000 души персонал! През годините MEATON са наложили своя бранд в световен мащаб и качеството на техните продукти е гарантирано от международните сертификати SGS, TUV и ISO 9001:2000.

Основният бизнес на MEATON е производството на плъзгащи системи за чекмеджета – от най-базовите водачи до най-висококачествените системи с метални страници, плавно затваряне и т.н. Продуктовото портфолио на компанията се допълва от богата гама мебелни панти, мебелни дръжки, закачалки и други.

На Българския пазар брандът на MEATON е познат с висококачествените водачи за чекмеджета с 3D реглаж, системи с метални страници и панти с 3D реглаж, които фирма ХАЛА ЕС предлага!

Продуктите на MEATON за доказали своите качества и надеждност през годините, а многобройните успешни проекти и доволни клиенти са доказателство за това!

GTV  – Полша е международно признат доставчик на мебелен обков, аксесоари за мебелното производство и мебелни, индустриални и интериорни осветителни решения. Със своя логистичен център близо до Варшава и складова база в Загреб, GTV успява да предложи бързина, надеждност и сигурност при работата със своите партньори в цяла Европа!

ХАЛА ЕС ООД е основният партньор на GTV за Българския пазар. Продуктовото портфолио на GTV включва добре познати на Българския пазар продуктови серии като съчмените водачи за чекмеджета Versalite, серията мебелни панти с вграден амортисьор Prestige и много други!

GAMET – Полша е най-известният бранд мебелни дръжки и закачалки на Българския пазар. Създадената през 1987г. фирма е позната на нашия пазар вече повече от 20 години, а качеството на техните продукти ги е утвърдило и като една от водещите марки за мебелни дръжки и закачалки на редица Европейски и световни пазари! Гаранция за качеството на продуктите на GAMET е както дългогодишният им опит така и сертификацията им по ISO 9001:2008!

GAMET взимат ежегодно участие в редица международни браншови изложения а екипът им от дизайнери винаги успява да предложи нови и интересни тенденции при мебелните дръжки и закачалки.

ХАЛА ЕС ООД е основният партньор на GAMET за Българския пазар, като техните продукти заемат и голяма част от портфолиото ни от мебелни дръжки и закачалки! Съвместната ни работа през годините е затвърдила общото ни разбиране, че качеството, бързината и надеждността на предлаганите продукти и услуги е ключова при работата с нашите клиенти!

STAR AKSESUAR – Турция е най-големият производител на кухненски механизми и аксесоари в южната ни съседка! Предлаганите от тях механизми са познати на Българския пазар под търговската марка STARAX, а през последните години STAR AKSESUAR разшириха допълнително предлаганият от тях асортимент включвайки в своето портфолио гардеробни механизми и плъзгания със запазената търговска марка LUCIDO! С повече от 20 години опит в производството и присъствие както на Европейския така и на световния пазар STAR AKSESUAR е надежден производител с доказано качество!

ХАЛА ЕС ООД е основният партньор на STAR AKSESUAR за Българския пазар – при нас може да намерите както богата гама от кухненски аксесоари и механизми STARAX така и разнообразие от гардеробни аксесоари и плъзгащи системи LUCIDO.

Създадена още през 1960г. MUZZIN s.p.a е един от водещите Италиански производители на механизми за разтегателни маси, алуминиеви разтегателни системи, водачи и системи за чекмеджета! От малка семейна компания за производство на студено пресовани детайли в средата на миналия век, днес MUZZIN разполага с голямо, автоматизирано производство и предлага качество, което е направило MUZZIN разпознаваем бранд не само в Италия, но и в цяла Европа!

ХАЛА ЕС ООД е официален партньор на MUZZIN s.p.a за Българския пазар и като такъв предлагаме богат асортимент от механизми за разтегателни маси, алуминиеви разтегателни системи, ролкови водачи и не на последно място добре познатите водачи за чекмеджета със скрит монтаж със запазена търговска марка ATTIVA!

KUMPLAST – Словения е семейна фирма, която повече от две десетилетия изработва широка гама от пластмасови изделия за мебелното производство и се е специализирала в производството на висококачествени ABS кантове. Към днешна дата KUMPLAST разполага с богат избор от различни декори кантове за марки като EGGER, KRONOSPAN, KASTAMONU, KAINDL и др.

Като дистрибутор на KUMPLAST за Българския пазар фирма ХАЛА ЕС ООД поддържа постоянно на склад и предлага на своите клиенти висококачествени ABS кантове в количества,  които могат да отговорят на нуждите и на най-големите производители в бранша.

ХАЛА ЕС ООД е официален дистрибутор за България на фирма FOP Canali – Италия!

Създадената през далечната 1964г.  от Osvaldo Canali малка фабрика за производство на пластмасови изделия в Cessalto – Италия, вече над 50 години не спира да расте и да се развива! Към днешна дата фирмата на семейство Canali присъства в над 50 страни по света а множеството патенти, награди и натрупаният през годините опит са свидетелство и гаранция за качеството на предлаганите от FOP продукти.

Основната сфера на дейност на FOP – Canali е производството на декоративни елементи за кухненски мебели от метал и пластмаса – цокли, водобранни лайсни, алуминиеви кантове, крака и други! Предлаганите от ХАЛА ЕС продукти на FOP Canali са се утвърдили като предпочитан избор на професионалистите в бранша!

rujz design handles

Rujz Design – Словения е производител на мебелни дръжки, закачалки и декоративни аксесоари с повече от 20 години опит. Марката е добре позната както на Българския така и на  Европейския и световен пазар. Продуктите на Rujz Design се отличават с високо качество, изчистени форми и модерен дизайн. Екипът на фирмата подхожда с внимание към всеки детайл при създаването на своите колекции, а всяка нова форма или покритие отразява постоянно променящите се тенденции и изисквания в интериорния дизайн.

От базираната в Любляна фабрика излизат по над  15000 дръжки всеки ден, а добре организираната Express линия на фирмата гарантира, че най-актуалните модели и покрития са винаги налични на склад. Партньорството между ХАЛА ЕС ООД и Rujz Design цели да осигури лесен и бърз достъп до богат асортимент от висококачествени декоративни мебелни елементи както за мебелните производители така и за индивидуални проекти тип DIY.

Дори да не откривате харесвяния от вас модел в нашия онлайн магазин – не се колебайте да ни попитате за опциите, които предлагаме за индивидуална доставка по заявка на клиента.