В нашите магазини ще откриете най-голямото разнообразие от кухненски кошчета за вграждане на Българския пазар! Това нескромно твърдение се потвърждава от наличните над 20 различни модела кухненски кошчета за вграждане на склад и още над 30 модела по заявка!

Продуктовото ни портфолио включва широк спектър от продукти – от най-базовите кръгли кошчета за монтаж към вратата на шкафа до най-високия клас Италиански кошчета за вграждане и интеграция с актуални и модерни плъзгащи системи за чекмеджета като EMUCA VANTAGE и др.

При нас ще откриете богато разнообразие от модели, размери и възможности както за кошчета с единични контейнери така и за комбинирани кошчета предназначени за разделно събиране на отпадъци. Кошчета с автоматично отваряне, кошчета с SOFT / плавно затваряне, кошчета с долен и горен монтаж и др.

Кошчетата, които предлагаме са на световноизвестни производители и доставчици като EMUCA, STARAX, GTV и други. Доказаното качество на тези брандове в цяла Европа е гаранция за предлаганите от нас продукти!