ХАЛА ЕС ООД

Вашият надежден партньор!

Над 20 години опит
Професионализъм
Коректност

Във фирма ХАЛА ЕС ООД разполагаме с повече от 20 години опит във вноса, търговията  и производството на мебелен обков и продукти за мебелното производство. През годините сме успяли да си изградим име на коректен и сигурен партньор, който подхожда с внимание и професионализъм към всеки един клиент – успешните ни дългогодишни партньорства с малки, средни и големи производители са свидетелство за това, но не бива да забравяме и хилядите доволни клиенти намерили при нас решения при обзавеждането на своя дом!

Стараем се да предложим на Българския пазар качествени продукти от проверени и сертифицирани производители и доставчици от цял свят! Към днешна дата осъществяваме активен внос и търговия на мебелен обков от над 30 производители и доставчици от Италия, Испания, Полша, Словения, България, Хърватска, Турция и Китай!

Към днешна дата фирма ХАЛА ЕС разполага с три магазина/шоурума и складови площи на територията на град София. Всичките ни магазини и шоуруми са оборудвани и подредени така, че да бъдат в полза както на професионални мебелисти така и на хора търсещи обков и решения за мебелите в своя дом!

Групата ни от фирми се допълва от:

– ДИЕЛ 09 ООД, която освен с физически магазин в София разполага и отговаря и за онлайн магазина на групата – www.diel09.com

– СТЕМ ООД, която разполага с производствен цех в гр. Троян за изработка на мебелни алуминиеви вратички по поръчка на клиента, алуминиеви крака за мебели и различни метални изделия за мебелното производство. В допълнение към това СТЕМ ООД отговаря и за вноса за Българския пазар на професионални дървообработващи инструменти с марката DIMAR – Израел.